Site Overlay

Faces

The design brief was a teahouse for in the garden of the Van Abbehouse. The garden is a beautifully enclosed space, with one view from the street. Towards this viewpoint the building presents itself with a very open façade, big windows and sliding doors. Perpendicular to this open axis, the façade will be entirely closed, and you cannot see anything happening on the inside of the building. Then, straight through these two axes, there is one linear space that functions as central axis through the building and connects it to the Van Abbehouse. The project is named FACES, because of the way it presents itself differently on all sides.

Student: Joyce Hess
Tutors: Mark Hemel, Jan Schevers

Copyright © 2024 Digital Exhibition. All Rights Reserved. | Chique Pro by Catch Themes