Site Overlay

The visitor centre was built, designed and constructed with local natural materials, what would be better than using local natural elements over and over again due to an demountable design. Two elements of the building which we redesigned where the foundation and the roof connection to the outside wall. Our strategy was to implement innovative ideas into the design of the current building. Using the solution of Jack pads and the beams which were demountable and able to contract and expand. These ideas, combining with our current knowledge and the thoughts of the architect made us redesign the building the way we did seeing the photo’s of the outcomes and analysis.

Students: Karolina Kowalczyk, Stan de Jong, Yağmur Gür

Lecturer: Jan Schevers

Copyright © 2024 Digital Exhibition. All Rights Reserved. | Chique Pro by Catch Themes